Vrijwilligers

Vrijwilligers

Stichting Leuk je te Ontmoeten heeft een team van enthousiaste vrijwilligers, daar zijn wij heel trots op. Tijdens iedere ontmoetingsavond zijn er circa 2-4 vrijwilligers aanwezig, afhankelijk van het aantal deelnemers. Samen met de organisatie zorgen zij ervoor dat de ontmoetingsavonden goed verlopen. Dankzij de aanwezigheid van deze vrijwilligers kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij verdiend.

Als vrijwilliger wil je dat de gasten een fijne plezierige avond hebben. Je ontvangt iedereen bij de ingang en loopt eventueel met de gasten mee naar binnen, zoekt samen een fijn plaatsje uit, stelt mensen aan elkaar voor of helpt om een gesprek op gang te brengen. 

Voor de ontmoetingsavond is er voor de vrijwilligers de mogelijkheid om gratis mee te eten. Na de ontmoetingsavond praten we nog na onder het genot van een drankje. 

Ben je enthousiast, niet verlegen om een praatje, wil je iets doen voor de samenleving in Eindhoven en omgeving, ben je in ieder geval 6 dinsdagavonden in een jaar beschikbaar én heb je zin om met een gezellig team samen te werken? Neem dan contact met ons op!