Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op!

 

Ja. De ontmoetingsavond is op de eerste verdieping, er is een trap met traplift aanwezig.

Wij zijn aanwezig met een team van professionals en vrijwilligers om iedereen met elkaar in contact te brengen. De een heeft hier meer ondersteuning en hulp bij nodig dan de ander. Wij proberen je op je gemak te stellen en begeleiden jou op een manier waarop jij dat graag wilt. We ontvangen iedereen bij de ingang en lopen met je mee naar binnen, we zoeken samen een fijn plaatsje uit, we stellen mensen aan elkaar, we helpen om een gesprek op gang te brengen, of we zijn gewoon op de achtergrond aanwezig. Heb je vragen over bijvoorbeeld ontmoeten, contact maken? Stel ze dan gerust, wij zijn er om je een handje te helpen. Je kan altijd op ons terugvallen!

Iedereen is van harte  welkom, dus ook jij!  De een is wat meer verlegen dan de ander en dat is helemaal prima. Sommige mensen vinden het fijn om een rustig plekje op te zoeken en eerst even de kat uit de boom te kijken. Wil je graag dat we je een handje helpen in het ontmoeten van anderen? We helpen je graag.

De ontmoetingsavond is 100% gratis. De consumpties zijn wel voor eigen rekening.

We hanteren twee verschillende leeftijdsgroepen, namelijk ’18-35 jaar’ en ’35 en ouder’. Als we dit niet doen, wordt het leeftijdsverschil te groot en veel deelnemers vinden dat niet prettig. Het is belangrijk dat iedereen dus deze leeftijdsgrens hanteert, zodat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.

Ja, dat mag zeker. Het bezoeken van de ontmoetingsavonden is voor veel mensen best spannend. Soms kan het helpen als je een begeleider/ouder/vriend(in) meeneemt. Vermeld dit dan wel even bij je aanmelding.

Het is 1,5 km lopen, je doet hier ongeveer 20 minuten over.

Vanaf het station kun je de volgende bussen nemen: – bus 19 (uitstappen Heilige Hartkerk, 1 min. lopen) – bus 15 (uitstappen bij bushalte Grote Berg, 4 min. lopen) – bus 174 (uitstappen bij bushalte Grote Berg, 4 min. lopen) – bus 150 (uitstappen bij bushalte Grote Berg, 4 min. lopen) – bus 149 (uitstappen bij bushalte Mecklenburgstraat, 11 min. lopen) – bus 407 (uitstappen bij bushalte Keizersgracht, 7 min lopen)

Ja. Het gebruik van de garderobe is gratis. De garderobe is niet beveiligd, dus het gebruik hiervan is voor eigen risico.