Bestuur

/Bestuur
Bestuur 2020-02-19T21:35:43+01:00

Het bestuur

Mardjan Mohammadi
Mardjan MohammadiBestuurslid
Mijn naam is Mardjan, 36 jaar, voorzitter van Stichting Leuk je te Ontmoeten, werkzaam binnen de vastgoedmarkt en met heel veel plezier woonachtig in Eindhoven!

Hoe ik bij “Leuk je te Ontmoeten” terecht ben gekomen? in 2017 werd ik door de dames van de organisatie uitgenodigd als vrijwilliger tijdens een ontmoetingsavond. Voor mij was het na de eerste avond al duidelijk, dit wilde ik vaker doen.

Zelf ben ik echt een netwerker/gezelschapsmens en vind ik het ontzettend leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mij is dit heel vanzelfsprekend en altijd mogelijk, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Stichting Leuk je te Ontmoeten creëert maandelijks een platform voor mensen waarbij ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is! Fantastisch toch? Na een klein jaartje ben ik gevraagd om me aan te sluiten bij de organisatie wat ik nu met heel veel plezier doe! Want hoe fijn is het om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om te kunnen zeggen: ”LEUK JE TE ONTMOETEN”!?

Marloes van Rooij
Marloes van RooijPenningmeester
De inspiratie voor de ontmoetingsavonden is ontstaan vanuit mijn passie om mensen te verbinden. Elkaar ontmoeten, zodat ze een fijne tijd samen kunnen hebben. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ieder heeft een eigen verhaal.

In het dagelijks leven ben ik graag bezig met netwerken en mensen vooruit helpen daar waar nodig. In mijn werk als hulpverlener zag ik dat veel mensen met een lichte beperking zich eenzaam voelen en net zoals ieder ander de behoefte hebben om anderen te ontmoeten. Met dit gegeven kreeg ik een idee om de avonden te gaan organiseren. Vanuit mijn werk heb ik samen met twee collega’s de kans gekregen om dit concept uit te werken tot twee avonden; een avond voor de jongeren tot 35 jaar en een avond vanaf 35 jaar. Naast ons werk hielden we ons bezig met het verfijnen van de avonden. Na iedere avond merkte ik dat ik steeds enthousiaster werd door de reacties van deelnemers. Dit is iets wat nodig is en wat nog niet bestaat. Daarbij hebben we vrijwilligers uitgezocht die net zo enthousiast zijn om mensen te verbinden.