Bestuur

/Bestuur
Bestuur 2018-06-25T23:39:42+00:00

Het bestuur

Kristy van der Heijden
Kristy van der HeijdenVoorzitter
Mijn naam is Kristy van der Heijden, 27 jaar en ik werk sinds 2012 in de hulpverlening. Samen met mijn collega’s heb ik in 2013 de ontmoetingsavonden opgericht. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en toewijding. Ik vind het leuk om mensen met elkaar in contact te brengen en mensen hierin te ondersteunen. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel deelnemers uit hun schulp gekropen zijn tijdens de ontmoetingsavonden. De groei en persoonlijke succeservaringen van deelnemers geven mij veel voldoening.

In mijn ogen is een sociaal netwerk van groot belang. Het geeft niet alleen betekenis en plezier aan je leven, maar het heeft ook een praktische functie. Binnen sociale netwerken kunnen mensen elkaar ondersteunen en op elkaar terug vallen, het is eigenlijk een soort vangnet. In de huidige samenleving wordt hier steeds vaker een beroep op gedaan. Helaas is het hebben van een sociaal netwerk niet voor iedereen vanzelfsprekend, daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik hoop dat we in de toekomst nog veel meer mensen met elkaar in contact kunnen brengen en hier ook daadwerkelijk vriendschappen en/of relaties uit voortkomen.

Mardjan Mohammadi
Mardjan MohammadiBestuurslid
Mijn naam is Mardjan, 36 jaar, werkzaam binnen de vastgoedmarkt en met heel veel plezier woonachtig in Eindhoven!

Hoe ik bij “Leuk je te Ontmoeten” terecht ben gekomen? Een jaar geleden werd ik door de dames van de organisatie uitgenodigd als vrijwilliger tijdens een ontmoetingsavond. Voor mij was het na de eerste avond al duidelijk, dit wilde ik vaker doen.

Zelf ben ik echt een netwerker/gezelschapsmens en vind ik het ontzettend leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mij is dit heel vanzelfsprekend en altijd mogelijk, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Stichting Leuk je te Ontmoeten creëert maandelijks een platform voor mensen waarbij ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is! Fantastisch toch? Na een klein jaartje ben ik gevraagd om me aan te sluiten bij de organisatie wat ik nu met heel veel plezier doe! Want hoe fijn is het om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om te kunnen zeggen: ”LEUK JE TE ONTMOETEN”!?

Marloes van Rooij
Marloes van RooijPenningmeester
De inspiratie voor de ontmoetingsavonden is ontstaan vanuit mijn passie om mensen te verbinden. Elkaar ontmoeten, zodat ze een fijne tijd samen kunnen hebben. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ieder heeft een eigen verhaal.

In het dagelijks leven ben ik graag bezig met netwerken en mensen vooruit helpen daar waar nodig. In mijn werk als hulpverlener zag ik dat veel mensen met een lichte beperking zich eenzaam voelen en net zoals ieder ander de behoefte hebben om anderen te ontmoeten. Met dit gegeven kreeg ik een idee om de avonden te gaan organiseren. Vanuit mijn werk heb ik samen met twee collega’s de kans gekregen om dit concept uit te werken tot twee avonden; een avond voor de jongeren tot 35 jaar en een avond vanaf 35 jaar. Naast ons werk hielden we ons bezig met het verfijnen van de avonden. Na iedere avond merkte ik dat ik steeds enthousiaster werd door de reacties van deelnemers. Dit is iets wat nodig is en wat nog niet bestaat. Daarbij hebben we vrijwilligers uitgezocht die net zo enthousiast zijn om mensen te verbinden.

Marjolein Schröder
Marjolein SchröderSecretaris
Mijn naam is Marjolein Schröder en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Tijdens mijn studie en in het werkveld heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. In mijn privé leven en werk heb ik gemerkt dat mensen graag met elkaar in contact komen. Dit is belangrijk om erbij te horen, successen te ervaren, je niet eenzaam te hoeven voelen en gelukkig te zijn. Om deze doelen, doelen die ieder mens graag wil, na te streven, ben ik de ontmoetingsavonden gaan organiseren. Ik draag namelijk heel graag bij in het geluk van anderen.
In 2014, de eerste ontmoetingsavond.. spannend! Zouden er genoeg mensen komen? Zouden de mensen die komen wel vinden wat ze verwachten? Bieden wij de juiste ondersteuning?

Nu een aantal jaar verder kan ik vertellen dat de ontmoetingsavonden een groot succes zijn en hier ben ik echt trots op. Ik vind het een groot succes omdat ik merk dat deelnemers zich thuis voelen, plezier hebben en ze aangeven echt op hun plek te zijn tijdens de avond.
“Wie niet waagt, wie niet wint. Ik vond het best spannend, maar ik heb niets te verliezen.” “Zijn jullie niet trots, hoe goed het is gegaan met mij deze avond?” “Ik vond het echt heel gezellig! Wanneer krijgen we de volgende uitnodiging?”

Deze citaten van een aantal deelnemers bevestigen voor mij waar de ontmoetingsavonden voor staan en waarom het zo’n succes is. Er ontstaan super leuke contacten die uitbloeien tot mooie vriendschappen of relaties. “Marjolein, jullie gaan nu naar huis.. maar wij gaan nog wat drinken beneden hoor!” Als ik dit terug hoor, vind ik dat ons doel is bereikt en loop ik naar buiten met een lach op mijn gezicht. Ik hoop dat de ontmoetingsavonden altijd zoveel voor anderen kunnen betekenen en dat ik ze nog lang mag organiseren.