We stellen je graag voor aan onze vrijwilliger Iris!

//We stellen je graag voor aan onze vrijwilliger Iris!

We stellen je graag voor aan onze vrijwilliger Iris!

Mijn naam is Iris Huis in ’t Veld, 34 jaar. Ik woon sinds 2011 in Eindhoven. In het dagelijks leven werk ik in de paardensport. Ondanks dat mijn baan mij veel voldoening geeft ging ik een aantal maanden geleden opzoek naar vrijwilligerswerk. Ik wilde toch ook graag maatschappelijk mijn steentje bijdragen.
Via een oproep op Facebook kwam ik bij de stichting ‘leuk je te ontmoeten terecht’.
Ik besloot een ontmoetings avond in de Rozenknop mee te draaien. Ik was erg  Onder de indruk van de professionaliteit van de stichting en het maatschappelijke belang in deze doelgroep. Hier wil ik bij horen dacht ik!
Na een aantal maanden als vrijwilliger te hebben mee gedraaid werd me
Gevraagd of ik de taak als vrijwilligers coördinator op me wilde nemen.
‘Ja natuurlijk!’ was meteen mijn antwoord.
Ik zal mij voornamelijk bezig houden met de ontmoetings avonden in de Rozenknop.  Behalve de gewone ontmoetings avonden zullen er ook dit jaar weer met  regelmaat wat extra thema avonden worden gehouden zoals bijvoorbeeld een  Kerst editie, ladies night, een roze knop avond etc.
Verder zal ik een aanspreek punt worden voor onze nieuwe vrijwilligers en gasten.
By | 2019-04-30T22:27:26+02:00 augustus 22nd, 2018|Categories: Geen categorie|0 Comments