Wij willen je even voorstellen aan deze topper!

//Wij willen je even voorstellen aan deze topper!

Wij willen je even voorstellen aan deze topper!

Mijn naam is Mardjan, 36 jaar, werkzaam binnen de vastgoedmarkt en met heel veel plezier woonachtig in Eindhoven!

Hoe ik bij “Leuk je te Ontmoeten” terecht ben gekomen? Een jaar geleden werd ik door de dames van de organisatie uitgenodigd als vrijwilliger tijdens een ontmoetingsavond. Voor mij was het na de eerste avond al duidelijk, dit wilde ik vaker doen.

Zelf ben ik echt een netwerker/gezelschapsmens en vind ik het ontzettend leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Voor mij is dit heel vanzelfsprekend en altijd mogelijk, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Stichting Leuk je te Ontmoeten creëert maandelijks een platform voor mensen waarbij ontmoeten niet altijd vanzelfsprekend is! Fantastisch toch? Na een klein jaartje ben ik gevraagd om me aan te sluiten bij de organisatie wat ik nu met heel veel plezier doe! Want hoe fijn is het om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om te kunnen zeggen: ”LEUK JE TE ONTMOETEN”!?

Groetjes,
Mardjan

By | 2018-06-25T23:39:48+02:00 maart 15th, 2018|Categories: Geen categorie|0 Comments